Skikkelig Middag

15.juli 2017: Listen er under utvikling.

Bare på bestilling:
Servering hos oss på Samlaget
Catering: Vi bringer hjem til deg privat, til arbeidsplassen eller på "lokalet".
BE OM TILBUD:

De fleste rettene nedenfor serveres med tyttebær og flatbrød.

Norske grove kjøttkaker i brun saus, med grønnertestuing, poteter og gulrøtter.

Norske økologiske kjøttkaker i brun saus, med grønnertestuing, poteter og gulrøtter.

Røkt Svinekam skivet i brun saus, poteter og grønnsaker.

Kokt Svinenakke skivet i brun saus, poteter og grønnsaker.

"Kjøtt i Mørke" med basis i storfekjøtt, lam eller svin. Med poteter og grønnsaker.

Svineribbe marinert i BBQ-saus. Serveres i brun saus med poteter og grønnsaker.

Pølse-Tapas: 2 eller 3 forskjellige pølsertyper stekt i biter. Serveres med poteter, grønnsaker, brun saus.

Gammeldags karbonadesmørbrød:
Med karbonade på brødskive med grønnertestuing, steikt løk, salat og speilegg på toppen.

Karbonader servert med brun saus, poteter, grønnsaker og stekt løk. 

Innherredsodd

 

Fiskeretter av kortreist fisk fra Steinvik i Bjugn:

Laksefilet stekt med poteter, løk, gulrøtter, hollandaise saus

Seibiff med brun saus, poteter, løk, gulrøtter. (evnt. hollandaise saus)

Fersk torsk

Lettsaltet torsk

Fiskekaker med brun saus eller fett, poter, gulrøtter